Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Megasztár Halloween Party

2010.11.05

Őrületes Halloween partyn buliztak a Megasztárok

 

Minden évben megszokhattuk, hogy a Jam Pub egy fergeteges bulival ünnepli meg a Halloweent! Idén hazánk sztárjai, Somló Tamás, Andy Vajna, Ungár Anikó, Zimány Linda, Kustánczi Lia, Erdőhegyi Brigi és Danny Blue mellett a Megasztár 5. versenyzői is jelmezbe bújtak! A hangulatról pedig Király Viktor és nővére Király Linda gondoskodtak, akik egy látványos Michael Jackson emlékesttel ünnepeltek!

Hazánkban is egyre népszer
űbbé válik a Halloween, így a Jam Pub egy hatalmas bulival ünnepelt! A legnagyobb sztárok is mind jelmezbe bújtak, ahogy azt Halloween-kor szokás! A legnagyobb meglepetést Király Linda okozta, aki gyönyörű szőke haját egy fekete parókára cserélte. Családján kívül többen nem ismerték fel elsőre az énekesnőt, aki viccesen megjegyezte, hogy megvan a tökéletes álca a hétköznapokra is! Király Viktor pedig egy estére ikonja, Michael Jackson bőrébe bújt! 
A Megasztárosok is örömmel vetették bele magukat a bulizásba, hogy egy kicsit oldják a mindennapok feszültségeit! Vicces pillanatok voltak, amikor meglátták egymást a jelmezekbe öltözve! 

Az este folyamán egy nagy titokra derült fény! Somló Tamás kislányával, Lilivel együtt érkezett! A kicsi lány nem szokott partikra járni, de miután megtudta, hogy nagy kedvence, Patai Anna is eljön a bulira, megkérte édesapját, hogy most tegyenek kivételt és hadd jöjjön el
ő is! Míg Lili boszorkánynak Megasztáros kedvence, Patai Anna, királylánynak öltözött! Somló Tamás viccesen megjegyezte, hogy mindketten személyiségükre jellemző jelmezt találtak! A két kislány hosszasan elcsacsogott egymással, ami a felnőttek körében nagy derültséget váltott ki! 

A koncert elején megérkezett Andy Vajna és párja is, akik bevallották, hogy figyelemmel kísérik a tehetségkutatót, ám ezen az estén Viktor és Linda közös produkciójára voltak leginkább kíváncsiak. 

Az este folyamán mindenki számára jól látható volt, hogy mennyire szeretik egymást a Megasztár 5 versenyz
ői, mert el sem mozdultak egymás mellől és önfeledten buliztak egész éjjel!

 

 

 

A mappában található képek előnézete mega halloween

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.